KosovaGreenZone Platforma e parë digjitale në vend, ku vizitorët do të informohen për rëndësinë e një ambienti të pastër.

Teknologji

Teknologji

Makina e re elektrike e General Motors tejkalon atë të Tesla-s

Në një sfidë të madhe për udhëheqësin e automjeteve elektrike Tesla, General Motors njoftoi se ka krijuar një bateri të re të automjeteve elektrike që ofron deri në 400 milje varg dhe do të jetë më e lirë për t’u prodhuar sesa bateritë e sotme. Qelizat e reja të baterisë

A do ta vrasë koronavirusi industrinë e naftës dhe të ndihmojë në ruajtjen e klimës?

Analistët thonë se koronavirusi dhe lufta e egër e çmimeve nënkupton se sektori i naftës dhe gazit nuk do të jetë më i njëjti. Kërkesa për zhytje në naftë e bërë nga pandemia koronavirus, e kombinuar me një luftë të egër të çmimeve, ka lënë industrinë e karburantit fosil të

Si mund të na ndihmojë COVID-19 ta fitojmë luftën kundër ndryshimit klimatik?

Antarktida: çfarë nënkupton kur vendi më i ftohtë në tokë regjistron një valë të nxehtë të paparë

Produktet që dëmtojnë klimën duhet të vijnë me paralajmërime të stilit të pirjes së duhanit

Lexo më shumë

Studentja krijon plastikë alternative nga mbetjet e peshkut

MarinaTex mund të zëvendësojë plastikën e përdorur në paketime të pallomave dhe pako sanduiçësh Studentja Lucy Hughes u frymëzua nga forca e masës së peshqve. Produkti tashmë ka fituar çmimin ndërkombëtar James Dyson. Ai biodegradohet në më pak se gjashtë javë dhe nuk e ndotë tokën. 23-vjeçarja ka krijuar një

A mundet Sahara ta kthejë Afrikën në një superfuqi diellore?

Kompania Shell në Prizren sjellë për herë të parë mbushësin e veturave elektrike

SHBA investon $55.5 miliard në energji të ripërtërishme gjatë 2019-tës