A do ta ndërprisnit përdorimin e mishit për ta luftuar ndryshimin klimatik?

 A do ta ndërprisnit përdorimin e mishit për ta luftuar ndryshimin klimatik?

Njerëzit duhet të ulin sasinë e përdorimit të mishit të viçit, qengjit dhe produkteve të qumështit që ata hanë, për një të pestën për të luftuar ndryshimin e klimës, sipas një raporti të publikuar së fundmi.

Në të thuhet se organet publike duhet të udhëheqin rrugën, duke ofruar më shumë mundësi për ushqim të bazuar në bimë.

Dhe nëse njerëzit nuk e zvogëlojnë vullnetarisht konsumimin, mund të jenë të nevojshme taksat për mishin dhe qumështin.

Lexo më shumë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *