Anulohet Eurovizion 2020 këtë vit për shkak të pandemisë covid-19

 Anulohet Eurovizion 2020 këtë vit për shkak të pandemisë covid-19

Përmes një postimi në faqen zyrtare të festivalit, bëhet e ditur që eventi më i madhë muzikor në Europë do të analohet. Eurovizion ishte planifikuar të mbahet në Roterdam të Holandës me datë 16 Maj, në Arenën Ahoy me kapacitet prej 16,000 pjesëmarrësve.

Ditë më parë Qeveria Holandaze ka marrë disa masa mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së pandemisë që ka kapluar Evropën. Tubimet publike janë një ndër ato masa të cilat janë ndaluar me kohë dhe si pasojë edhe ky koncert reshtohet në këtë kategori masash.

Lexo më shumë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *