E fundit: Gjermania mbyll kufijtë

 E fundit: Gjermania mbyll kufijtë

Germania sapo mori vendim për mbylljen e kufive me Francën, Austrinë  dhe Zvicrën për të  parandaluar përhapjen e Covid-19, lajmin e bëri të ditur e përditshmja britaneze “the Independent”.

Gazeta shtoi se qarkullimi i mallërave do të bëhet lirshëm dhe personat e ngarkuar me punë ndërkufitare do të lëvizin po ashtu lirshëm. Mbyllja e kufive nuk vetëm për qëllim të kontrollimin e epidemisë coronavirus por gjithashtu për të  parandaluar panikën e instaluar në publik ndaj blerjes së mallërave nga të huajt.

Lexo më shumë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *