Masat që duhen marrë për të parandaluar coronavirus-in

 Masat që duhen marrë për të parandaluar coronavirus-in
1.Evotioni turmat apo kontaktet me persona tjerë
2. Mbani higjienën personale dhe të ambientit ku jetoni
3. Mos dilni nga shtëpia pa pasur nevojë të domosdoshme
4.Përdoni masa mbrojtëse nëse evtualisht dilni nga shtëpia
5. Mbani distancën të paktën 1.5 metër ndaj personave të tjerë
Numri emergjent, nëse vëreni se keni simptoma apo dyshoni se jeni të infektuar me koronavius

Lexo më shumë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *