Mesfushori i Juventusit, Blaise Matuidi del pozitiv në testin për Covid-9

 Mesfushori i Juventusit, Blaise Matuidi del pozitiv në testin për Covid-9

Photo Credits: FranceFootball.fr

Juventus sapo lajmëroi opinionin që mesfushori i ekipës, Blaise Matuidi ka rezultuar të jetë pozitiv në testimet e bëra për covid-19. Futbollisti i ju është nënshtruar testimeve mjekësore për të parë në rast se është i infektuar me sëmundjen virale që tashmë ka marrë përmasat e një pandemie.

Fatkeqësisht rezultatet dolën pozitive. Që nga data 11 Mars, Matuidi ju është nën regjim të shtratit, i izoluar dhe gjendja e tij shëndetësore është duke u monitoruar në vazhdimësi. Për momentin është mirë dhe ende nuk ka treguar simptoma të sëmundjes.

Lexo më shumë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *