Solubag zbulon një produkt që zëvendëson qeset e plastikës dhe mbronë ambientin nga ndotja!

 Solubag zbulon një produkt që zëvendëson qeset e plastikës dhe mbronë ambientin nga ndotja!

Solubag është një kompani e krijuar në vitin 2014 në Kili të Amerikës Latine që është e specializuar në zhvillimin e formave efektive të paketimit të prodhimeve nga më të ndryshmet, me fokus të veçant kompania përqendrohen në prodhimin e paketimeve që mbrojnë ambientin dhe ekosistemin.

Së fundi Solubag ka zhvilluar një produkt nga një material që shpërbëhet menjëherë në ujë pa gjeneruar efekte negative për ambientin. Përmes këtij materiali, Solubag synon që të zavendësoj qeset e plastikës të cilat njëherit janë të dëmshme për ambientin pasiqë ju duhen në total 50 vite për tu shpërbërë vetëvetiu.

Në videon në vijim ndiqni prezentimin e produktit në fjalë.

Lexo më shumë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *