Sot mbretëron ajër i pastër në Kosovë

 Sot mbretëron ajër i pastër në Kosovë

Nga regjistrimet e fundit të orës 8:00 të mëngjesit sipas matjeve të “Kosovo Air Quality” rezulton se cilësia e ajrit është e mirë. E gjithë kjo falë reshjeve atmosferike që kanë kapluar vendin tonë. Me rënien e dëborës grimcat mikroskopike të pluhurit që gjinden në atmosferë bien në tokë dhe si pasojë bëhet pastrimi i ajrit.

Për më tepër, reshjet e dëborës ndihmojnë që liqenet të mbushen me ujë aspekt ky i rëndësishëm që kontribon në përmirësimin e rezervave ujore në vend.   

Lexo më shumë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *