Intervistë me Granit Temaj: Hiking-u, hobi që u shndërrua në profesion

Që sa kohë keni filluar të mirreni me aktivitetin e hiking? Me hiking kam filluar të mirrem që i vogël, por aktivisht kam filluar që nga viti 2014 ku pothuajse çdo fundjavë kam vizituar shtigje të ndryshme hikingu.  Cilat janë majat më të larta që keni ngjitur dhe na përshkruani emocionin që ju kaplon në […]Më shumë

5 gjërat që duhet t’i bëni gjatë një vikendi në Pejë

Qyteti i Pejës pas Prishtinës numëron përqindjen më të lartë të turistëve të huaj, pasiqë ofron shumë çka për tu vizituar. Natyra e bukur që përshkruan Bjeshkët e Rugovës me shtegje të shumta për ecje të gjata dhe kamping, janë pikat referuese për çdo vizitor. Pastaj brenda qytetit të Pejës rekomandohet të vizitohen; muzeu i […]Më shumë