Organizohet Java e Gjelbër në Prishtinë

Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me organizatën jo qeveritare Ballkan Green Foundation paralajmërojnë zhvillimin e një sërë aktivitetesh në kuadër të “Javës së Gjelbër”. Me këtë rast aktivitete të shumta do të realizohen me qëllim të promovimit të vlerave ambientale. Gjatë Javës së Gjelbër, në Prishtinë do të organizohen seminare, ëebinare dhe projekte të ndryshme […]Më shumë