5 gjërat që duhet t’i bëni gjatë një vikendi në Pejë

Qyteti i Pejës pas Prishtinës numëron përqindjen më të lartë të turistëve të huaj, pasiqë ofron shumë çka për tu vizituar. Natyra e bukur që përshkruan Bjeshkët e Rugovës me shtegje të shumta për ecje të gjata dhe kamping, janë pikat referuese për çdo vizitor. Pastaj brenda qytetit të Pejës rekomandohet të vizitohen; muzeu i […]Më shumë

Gërmi, përurohet “Shtegu i Arinjëve”

Gërmia përfshinë pjesën veri-lindore të Prishtinës dhe është e identifikuar si zonë me potencial turistik nga divizioni i turizmit në kuadër të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë. Përveq tjerash Gërmia ofron kapacitete të shumta për ecje dhe zhvillim të rekreacioneve të ndryshme sportive. Por, mungesa e investimeve në shtigjet e shumta që ky aset natyror […]Më shumë