Zvicra dhe Mbretëria e Bashkuar nuk marrin masa për parandalimin e coronavirus

Ministri i Singaporit për Zhvillim Kombëtarë, Wong bëri të ditur për media se Mbretëria e Bashkuar dhe Zvicra nuk janë duke aplikuar masat e nevojshme për parandalimin e përhapjes së sëmundjes, raporton Bloomberg. Për më tepër ai shtoi se nëse nuk ka vullnet për parandalimin e sëmundjes, numri i rasteve të të infektuarve në këto […]Më shumë

80% e viktimave të koronavirus janë persona mbi moshën 60 vjeçare

Ndonëse me shpërthimin e virusit të ri në Wuhan, fillimisht u krijua një panikë globale, shkalla e vdekjes në Kinë nga ky virus është vetëm 2.1% sipas raportimeve zyrtare të Komisionit Kombëtar për Shëndetësi në Kinë. CNN raporton se 80% e viktimave të koronavirusit janë persona mbi moshën 60 vjeçare. Kurse vetëm në provincën Hubei […]Më shumë