Arrin në 1,357 numri i të vdekurve me koronavirus

CBS news raporton se numri i të infektuarve me koronavirus është më i lartë se 60,000 persona. Kurse numri i të vdekurve nga kjo sëmundje tashmë ka arritur 1,357. Për një periudhë tejet të shkurtër numri i të infektuarve dhe të vdekurve nga koronavirus ka tejkaluar dukshëm SARS-in. Faza e inkubimit të virusit është e […]Më shumë

80% e viktimave të koronavirus janë persona mbi moshën 60 vjeçare

Ndonëse me shpërthimin e virusit të ri në Wuhan, fillimisht u krijua një panikë globale, shkalla e vdekjes në Kinë nga ky virus është vetëm 2.1% sipas raportimeve zyrtare të Komisionit Kombëtar për Shëndetësi në Kinë. CNN raporton se 80% e viktimave të koronavirusit janë persona mbi moshën 60 vjeçare. Kurse vetëm në provincën Hubei […]Më shumë

Numri i të vdekurve me koronavirus arrin në 41

Me gjithë përpjekjet e Qeverisë Kineze për të izoluar shpërndarjen e virusit Wuhan, sot në orët e hershme të mëngjesit autoritetet përkatëse të shtetit, Komisioni Kombëtar i Shëndetësisë, ka bërë të ditur se kanë pranuar 444 raste të reja të të infektuarve, kurse numri i të vdekurve është 41. Në total janë të konfirmuara 1287 […]Më shumë