5 gjërat që duhet t’i bëni gjatë një vikendi në Pejë

Qyteti i Pejës pas Prishtinës numëron përqindjen më të lartë të turistëve të huaj, pasiqë ofron shumë çka për tu vizituar. Natyra e bukur që përshkruan Bjeshkët e Rugovës me shtegje të shumta për ecje të gjata dhe kamping, janë pikat referuese për çdo vizitor. Pastaj brenda qytetit të Pejës rekomandohet të vizitohen; muzeu i […]Më shumë